Despre Noi

Firma noastra s-a nascut din dorinta unor medici ce-si iubesc profesia si-si respecta pacientii .
Avem speranta ca, in privat, asistenta medicala poate arata altfel.
Este o incercare dificila sa gasesti cel mai bun drum in hatisul de norme si legi, specific natiei noastre,sa continui cand totul pare imposibil. Este foarte greu sa gasesti colaboratori medici intr-o lume medicala saracita prin exodul doctorilor din ultimii ani.
Si totusi am indraznit....
Nu ne laudam cu .....cei mai tari doctori ( desi vom colabora cu medici experimentati )sau cu aparatura de ultima generatie(desi am luat si vom continua sa achizitionam aparate moderne,de buna calitate) ci doar cu intentia noastra de a face profesia noastra nobila cu dragoste de oameni si cu toata priceperea dobandita in ani de experienta si daruire.
Firma noastra e gandita pentru oameni si dorim o medicina reala, nu una comerciala. Numai cu ajutorul oamenilor vom reusi sa facem bine oamenilor!

Centrul Medico-Chirurgical Purmed

  • Grigore Alexandrescu 7
    In spatele Primariei
    Targoviste, DB
  • Mobil: 0747 018 171
    Fix: 0245 211 780

Firma noastra s-a nascut din dorinta unor medici ce-si iubesc profesia si-si respecta pacientii .Avem speranta ca, in privat, asistenta medicala poate arata altfel. Este o incercare dificila sa gasesti cel mai bun drum in hatisul de norme si legi, specific natiei noastre,sa continui cand totul pare imposibil. Este foarte greu sa gasesti colaboratori medici intr-o lume medicala saracita prin exodul doctorilor din ultimii ani. Si totusi am indraznit.... Nu ne laudam cu .....cei mai tari doctori ( desi vom colabora cu medici experimentati )sau cu aparatura de ultima generatie(desi am luat si vom continua sa achizitionam aparate moderne,de buna calitate) ci doar cu intentia noastra de a face profesia noastra nobila cu dragoste de oameni si cu toata priceperea dobandita in ani de experienta si daruire. Firma noastra e gandita pentru oameni si dorim o medicina reala, nu una comerciala. Numai cu ajutorul oamenilor vom reusi sa facem bine oamenilor! Va asteptam cu drag,sambata 18 aprilie 2015 intre orele 09:00-13:00 la ZIUA PORTILOR DESCHISE:https://www.facebook.com/events/414891712014190/

Posted by Purmed on 16 Aprilie 2015

PurMed: GALERIE FOTO